Επιστολή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας, προς τους περιφερειακούς συμβούλους Νοτίου Αιγαίου


“Συμπορευτείτε με τον ελληνικό λαό”

Επιστολή προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους Νοτίου Αιγαίου για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (Ε.Ο.Ζ.) μετά τη συνεδρίαση της 01 Σεπτεμβρίου στη Λέρο, εξέδωσε το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) του τοπικού πυρήνα Θήρας. Στην άκρως καυστική επιστολή που γίνεται λόγος για “απαλλαγή από τα αρπακτικά που ορέγονται τη χώρα”, το Ε.ΠΑ.Μ καλεί τους περιφερειακούς συμβούλους να κάνουν ένα βήμα μπροστά και μαζί με τον ελληνικό λαό, να πουν όχι στο ξεπούλημα των λιμανιών, των αεροδρομίων και του πλούτου των νησιών. 

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

“Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες σύμβουλοι του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου,
Ευχαριστούμε εκείνους που εμπόδισαν τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στη Σύρο και στη Ρόδο, έστω και τη τελευταία στιγμή !
Σας καλούμε τώρα να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Να συμπορευτείτε μαζί με τον ελληνικό λαό στη προσπάθεια να απαλλαγεί η χώρα από τα αρπαχτικά που την ορέγονται. Να πείτε ΝΑΙ στην ανάπτυξη αλλά ΟΧΙ με τον εργασιακό μεσαίωνα που πάνε να εφαρμόσουν. Να πείτε ΟΧΙ στο ξεπούλημα των λιμανιών, των αεροδρομίων, του πλούτου των νησιών μας.
Η Ελλάδα χωρίζεται σαν οικόπεδο και μοιράζεται με τη βοήθεια ντόπιων δοσίλογων.
Είναι καθήκον όλων μας να υπερασπιστούμε τα εδάφη και τη περιουσία που άφησαν οι πρόγονοί μας. Να απαιτήσουμε αξιοπρεπή δουλειά για τα παιδιά μας. Να διώξουμε τους ξένους και ντόπιους τυχοδιώκτες. Να ανακτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία.

Να είστε σίγουροι ότι η ιστορία θα δείξει το ποιοι στήριξαν τον Έλληνα στον αγώνα του για απελευθέρωση. Εμείς, ως Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, θα είμαστε στη πρώτη γραμμή. Ο αγώνας μας έχει ήδη ξεκινήσει και είναι απελευθερωτικός”.

Επιστολή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας, προς τους περιφερειακούς συμβούλους Νοτίου Αιγαίου Επιστολή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας, προς τους περιφερειακούς συμβούλους Νοτίου Αιγαίου Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.